0216 661 37 00

Hakkımızda

2005 yılında Hazır Çim üretimi yapmak üzere kurulmuştur. Sakarya ili Arifiye ilçesi, Beşköprü mevkii ve Çaykışla köyünde Hazır Çim üretimi yapmaktadır. Zümrüt Çim TPI (Uluslar Arası Çim Üreticileri Derneği) üyedir. Kaliteli ve Ekonomik ürün üretmek için özel eğitimler almakta, kadrosuna kattığı yeni personeller ile kendini geliştirmeye devam etmektedir. Zümrüt Çim, Personel, Alet-Ekipman ve Hizmet bakımından sektörde en fazla yatırım yapan firmadır.

2013 yılında, Hazır Çimlerin daha çabuk ve sağlıklı bir şekilde bahçede tesis edilebilmesi için,13-11-11 NPK + % 20 organik madde + Fe, Mn gibi iz elementler içeren, Organomineral ExtraGreen* gübresini kendi adına tescil ettirmiş ve Tarım Bakanlığından Ruhsat almıştır.  Peyzaj alanlarda olsun, Hobi bahçelerinde olsun çok başarılı olan bu gübre büyük ilgi görmüştür.

Zümrüt Çim, 2014 başında faaliyete geçen ve sektörde ilk olan, İstanbulda dağıtım merkezi kurmuştur. Yıllarca İstanbul müşterilerin küçük ölçekli talepleri karşılanamamış, dolayısıyla satış kaybı yaşanmıştır. Bu merkez sayesinde, İstanbuldaki müşterilerimizin her ölçekteki ihtiyaçları hem hızlı, hemde ekonomik bir şekilde karşılanmıştır.

Firmamız Çim Üreticileri Derneği üyesidir.

Zümrüt Çim yeni ürün ve hizmetlerle büyümeye devam edecektir…

VİZYONUMUZ
En ileri Bilgi ve Teknolijileri kullanarak Kaliteli ve Ekonomik Rulo çim üretiminde Lider olmak!

MİSYONUMUZ
Doğanın bahşettiği güzelliklerden herkesin faydalanması için üretim yapmak, daha Mutlu, Huzurlu ve Sağlıklı nesiller yetişmesinde katkıda bulunmak!

DEĞERLERİMİZ
Yeniliklere açık, Müşterilerin ihtiyaçlarını anlayan, ihtiyaçlarına cevap vermek için titizlikle durmadan çalışan, İnsana saygı, Doğaya saygı ilkesi ile üretim yapan bir ekip.